موتور برق KDE3500E کاما چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
برای آن که متوجه شویم موتور برق KDE3500E کاما چیست باید ابتدا بدانیم موتور برق چیست. موتور برق وسیله ای است که انرژی مکانیکی حاصل از عملکرد موتور احتراقی را به واسطه ی ژنراتور به انرژی الکتریسیته تبدیل می کند. در حال حاضر برای استفاده از وسایل برقی در فضاهایی خارج از بافت شهری همانند ویلاها، باغ ها، استخر و آب نماها که از شبکه سراسری برق بی بهره می باشند از موتور برق استفاده می گردد.
در هنگام قطع برق شبکه سراسری نیز برای تامین برق اضطراری دستگاه های کوچک یا خانه های مسکونی، مطب پزشکان و مواردی اینچنینی موتور برق به کار گرفته می شود. در این مطلب از موتور برق کوچک و قابل حمل نام برده شده است. در عمل موتور برق و موتور ژنراتور هر دو یک محصول می باشند اما به این دلیل که در میان مخاطبین نوع پرتابل آن به موتور برق مشهور است، هر دو به صورت جدا توضیح داده می شوند ولی بدانید که هر دو این محصولات موتور ژنراتور بوده و همانطور که از نامشان مشخص است دارای یک موتور و ژنراتور می باشند و وظیفه تولید نیروی الکتریسیته یا برق را بر عهده دارند. انواع موتور برق را در ادامه بررسی می نماییم.
در واقع موتور برق ها را می توان بر اساس چهار متغیر دسته بندی کرد. آشنایی با این دسته بندی ها ما را متوجه این که موتور برق KDE3500E کاما چیست می گرداند. اولین مورد سوخت می باشد. یکی از موارد ضروری و مهم برای خرید موتور برق انتخاب سوخت آن است. موتور برق از لحاظ سوخت به سه دسته تقسیم می شود. این سه دسته شامل موتور برق دیزلی یا گازوئیلی، موتور برق بنزینی، موتور برق گازی که شامل گاز شهری یا همان سی ان جی و گاز مایع یا همان ال پی جی است و موتور برق نفتی بنزینی یا همان موتور برق دوگانه سوز می باشد. دومین دسته بندی بر اساس مکانیزم راه اندازی یا همان روشن و خاموش شدن موتور برق است. مکانیزم راه اندازی دستی یا هندلی به این صورت است که این مکانیزم اکثرا در موتور برق های بنزینی کوچک استفاده می شود و همان طور که از نامش مشخص است نیاز به نیروی انسانی دارد. مکانیزم راه اندازی استارتی بدین شکل است که یک مکانیزم راه اندازی الکتریکی است که معمولا در موتور برق های بزرگ استفاده شده و پس از چرخاندن سوئیچ انرژی ذخیره شده در باتری، باعث روشن شدن موتور برق می شود.
مکانیزم راه اندازی امرجنسی نیز یکی از انواع روش های راه اندازی است. در این مکانیزم زمانی که برق قطع می شود تابلو به موتور برق فرمان روشن شدن می دهد. پس از گذشت حدود ده ثانیه به صورت اتوماتیک موتور برق روشن شده و جریان الکتریسیته را وارد مدار می کند. این مکانیزم در ساختمان ها و مکان هایی که نیاز به وصل سریع برق اضطراری دارند مورد استفاده قرار می گیرد. مانند مطب ها، فروشگاه ها، سالن های ورزشی و مراکز صنعتی کوچک و غیره. نکته مهم در ارتباط با این موضوع این است که در صورتی که موتور برق خریداری شده دارای تابلو امرجنسی نبوده شما می توانید با خرید موتور برق های استارتی و مشورت با واحد فنی، تابلو برق اتوماتیک را به صورت جدا خریداری کرده و برای استارت اتوماتیک به موتور برق نصب بفرمایید.
لازم به ذکر است که در تمامی موتور برق ها سیستم هندلی وجود دارد و در برخی از سیستم های راه اندازی موتور برق ها تلفیقی از مکانیزم راه اندازی استارتی و هندلی یا همان دستی می باشد.
در این رابطه می توانید از کمک کارشناسان وب سایت اَبَر موتوربرق بهره بگیرید و با ایشان مشورت نمایید.
نکات مهم هنگام خرید موتور برق KDE3500E کاما
برای خرید موتور برق KDE3500E کاما بهتر است با سایر دسته بندی ها نیز آشنا گردیم. شاسی یکی دیگر از مواردی است که می توان موتور برق KDE3500E کاما را بر آن اساس دسته بندی نمود. موتور برق ها از لحاظ شاسی به دو دسته کانوپی دار و بدون کانوپی یا اوپن تقسیم می شوند. پیش از خرید موتور برق KDE3500E کاما خوب است بدانید کانوپی یا اتاق سایلنت چیست و چه ضرورتی دارد. کانوپی به محفظه ای گفته می شود که برای جلوگیری از صدا های ناشی از موتور برق مورد استفاده قرار می گیرد که به اصطلاح آن را اتاق سایلنت نیز می نامند.
ضرورت استفاده از کانوپی به علت صدای زیاد موتور برق ها، مخصوصا موتور برق های بزرگ که می توانند یک منبع آلودگی صوتی باشند بیشتر احساس می گردد و دستگاه را تبدیل به موتور برق سایلنت می کند. وجود کانوپی در موتور برق در اماکنی مانند ساختمان ها و مجتمع های مسکونی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. موتور های بدون کانوپی یا کاور هم برای خریداری در بازار موجود می باشند. معمولا موتور برق هایی که کاور ندارند در توان های بالا یعنی تا پانزده کیلو وات در مراکز صنعتی نیز مورد استفاده قرار می گیرند و چون در فاصله هفت متری تعبیه می گردند صدا تا حد امکان پایین تر می آید و نیازی به وجود کانوپی یا اتاقک سایلنت نیز نخواهند داشت.
نقش ولتاژ خروجی در هنگام خرید موتور برق KDE3500E کاما را نباید از یاد برد. هنگامی که صحبت از برق می شود امکان ندارد بحثی از تک فاز و سه فاز بودن در میان نباشد. در هنگام خرید موتور برق با این موضوع مواجه می شویم که موتور برق های تک فاز مناسب هستند یا سه فاز. این دوگانگی در انتخاب مربوط به تفاوت برق متناوبی هست که داریم. در وهله اول نیاز ما در انتخاب موتوربرق ولتاژ خروجی مورد استفاده ما است. برای کارهای کوچک و استفاده در منازل و مناسب بافت شهری، موتور برق تک فاز می تواند گزینه بهتری برای ما باشد. موتور برق سه فاز با ولتاژ سیصد و هشتاد معمولا برای مصارف صنعتی و ابزار های سنگین نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین انواع موتور برق بر اساس برق مصرفی به موتور برق تک فاز و سه فاز تقسیم بندی می گردد. برای خرید انواع موتور برق از جمله موتور برق KDE3500E کاما با وب سایت اَبَر موتوربرق همراه باشید.
برای اطلاع از قیمت موتور برق KDE3500E کاما می توانید با شماره های موجود در سایت و یا شماره 09126367993 تماس حاصل فرمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.